Life and multiple sides of it!

Escapada matinala!

Lumina potrivita poate fi gasita aproape peste tot, pentru peisaje cele mai bune locuri de pornire sunt rasaritul si apusul, de data aceasta am ales un rasarit, asteptand ca soarele sa isi faca „jocul” timp in care sa il folosesc ca subiect in imaginea pe care o aveam in gand; din fericire lucrurile au decurs putin diferit de felul in care ma asteptam, cadrele la care speram nu s-au ivit sau nu le-am cautat unde trebuie, spun din fericire deoarece am ramas cu o plimbare in toiul diminetii care ma vrajit intr-un mod frumos pentru a incerca o noua iesire.

Reclame

6 responses

 1. Superba lumina diminetii!
  Am incercat si eu de cateva ori sa ma trezesc dimineata dar cand suna ceasu am renuntat. Felicitari pentru fotografii stiut fiind faptul ca eforturile sunt mari pentru a le face.

  11 iunie 2011 la 19:19

 2. Multumesc! Lumina intradevar a fost foarte frumoasa si in fiecare dimineata parca este altfel, te face sa nu vrei sa o ratezi. Eforturile poate sunt mari dar oricum daca realizarea de fotografii frumoase ar fi direct proportionala cu greutatea de a le captura probabil ca m-as chinui in fiecare zi; trist ca nu este asa. dar este una din modalitatile de antrenare a ochiului, apmlificata prin trairile asociate cu imaginile din ziua respectiva. Cea mai buna poza a mea inca nu am facut-o sunt inca in cauarea ei, o vanez :)).

  11 iunie 2011 la 22:54

 3. bocsedaniel333

  Fantastice fotografii dar superbe cuvinte!!! Mersi pentru ca le’ai publicat aici pentru a intelege ca, in fotografie, lumina este elementul cel mai important iar pe langa asta, trebuie munca, munca munca si da, iar munca! Noroc la vanatoare. Pot sa zic, sper sa nu fiu nesimtit, ca nu vei prinde niciodata cea mai buna fotografie pentru ca mereu vei gasii un alt unghi intr’un colt de casa parasita, o alta lumina si o alta idee. Mereu vei evolua si te vei autodepasii.:d

  12 iunie 2011 la 15:07

 4. Multumesc. Cea mai buna poza a mea nu am facut-o inca si nu voi stii decat atunci cand voi inceta sa duc aparatul la ochi…. cum zicea o perosana care o apreciez ( Mircea Anghel ) „cea mai buna fotografie este cea pe care nu ai facut-o inca” probabil ca atunci cand alegi o fotografie ca fiind cea mai buna inseamna ca ai renuntat deja. Lumina buna in continuare.

  12 iunie 2011 la 23:59

 5. Foarte frumos. FELICITARI !

  16 iunie 2011 la 14:04

 6. Multumesc!

  20 iunie 2011 la 16:02

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s