Life and multiple sides of it!

Transalpina, drum uitat!

Un drum cu o istorie foarte veche, chiar de pe timpul romanilor, drum care a fost construit pentru a putea ajunge la cetatea Sarmisegetusa Regia, pavat apoi cu piatra de regele Carol al 2-lea dupa 1930, reabilitat pana si de nemti in al doilea razboi mondial dupa care a fost dat uitarii, un lucru bun deoarece in acest fel salbaticia muntelui a ramas nepatata de civilizatia pet-urilor si altor ramasite ale bunelor comportamente ale oamenilor. In prezent este asflatat in proprtie de 90% lumea a inceput sa afle de el si sa se bucure de salbaticia lui pe aceasta scena a naturii unde se dezlantuie in nenumarate randuri, ma declar fericit ca am fost acolo in timpul acestui spectacol care se desfasura cu o viteza ametiroare uneori apocaliptica!

Reclame

2 responses

  1. Eu locuiesc tot intr-o zona de munte … tot peisaje absolut superbe … insa nu ma pot satura sa privesc asemenea minunatii. Absolut superbe peisajele surprinse

    18 iulie 2011 la 21:23

  2. Suntem atrasi de frumos si il cautam in orice loc dar precum un trandafir frumos mai intai trebuie sa trecem de spini, muntele nu este mai diferit pentru ca nu isi arata frumuseatea oricui, precum unor tabieturi bine stabilite acesta straluceste in lumina diminetii de fiecare data mai frumos decat a facut-o ultima oara, apoi se transforma / adoarme pana la ultimile raze de soare pregatit din nou sa straluceasca si sa astepte venirea noptii. De data aceasta am avut ocazia sa il prind stralucind in toiul zilei ajutat de norii cei grabiti. Multumesc frumos!

    19 iulie 2011 la 11:01

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s