Life and multiple sides of it!

Tenerife!

Cunoscuta si ca insula eternei primaveri, Tenerife, este insula cea mai mare din arhipeleagul Insulelor Canare, se numeste insula eternei primaveri deoarece are o clima echilibrata astfel incat si vara si iarna temperaturile sunt foarte placute, temperaturi ridicate in timpul verii dar nu sufocante si ierni imblanzite de o caldura confortabila, in perioada octombrie a acestui an temperaturile variau intre 20 si 30 grade cu seri ce te faceau sa te plimbi fara opririe prin statiune, pe faleza. La prima impresie insula pare destul de mare dar dupa o plimbare mai indelungata insula devine tot mai mica, pare sa incapa in buzunarul hainei, traseele principale sunt usor de retinut, drumurile sunt foarte bune iar in partea de Sud-Est si Est-Nord autostrada face deplasarea foarte rapida, pentru o insula ce masoara aproximativ 80km lungime si 50km latime, atractiile sunt foarte variate, poti pierde foarte repede notiunea timpului. Este o insula ce asteapta sa fie descoperita incetul cu incetul, incepand in nord cu Loro Parque fiind cel mai mare parc din Europa situat in Puerto de la Cruz, oras care impresioneaza prin casele construite pe marginea stancilor fiind udate de fiecare val mai furios; continuam cu Siam Park in sud, Pico del Teide in centrul insulei si pot continua cu fiecare oras, sat sau zona de pe insula deoarece fiecare impresioneaza prin felul lor, ajungand in final sa parcurgeti toata insula. Nu as putea sa fac un ghid de vizitare, sigur exista atractiile mari care nu trebuiesc ratate dar sunt complectate de restul, insula in sine este un spectacol al naturii unde poti vedea de la zone desertice cu multi cactusi la zone de parduri de rasinoase ca la noi acasa.

Reclame

4 responses

 1. Frumos … frumos … sunt o multime de locuri minunate in lumea asta

  6 decembrie 2011 la 21:23

 2. Intradevar, sunt o multime de locuri si unele din cele mai frumoase sunt chiar in fata noastra fara sa bagam de seama, se petrec intr-o clipire, trece pe langa ele indiferenti pentru ca suntem orbi, vedem totul in ceata, sper doar ca pe viitor sa pot explora mai mult ceea ce este aproape decat ceea ce este departe. Multumesc frumos pentru cele spuse!

  6 decembrie 2011 la 23:44

 3. Excelente panorame din Tenerife. Imi faci pofta de dus in concediu, Gabi.

  11 decembrie 2011 la 18:23

 4. In fata unei insule precum aceasta orice poza as fi incercat mi s-a parut prea neincapatoare fata de ceea ce vroiam sa redau. Uneori si eu ma uit pe ele cu pofta de concediu dar se pare ca se lasa asteptat.

  12 decembrie 2011 la 19:00

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s