Life and multiple sides of it!

Pestera Bolii!

Am trecut de nenumarate ori pe langa indicatorul catre Pestera Bolii, initial era unul mic, abia il observai; acum l-au schimbat cu unul mai saritor in ochii. Petrisor tot imi spunea cat de forumos este acolo, am incercat de multe ori sa iau drumul catre Petrosani doar pentru a vedea aceasta pestera ( situata langa drumul european E79, inainte cu 6km de Petrosani) dar fara succes… pana cand intr-o zi de weekend am hotarat ca sa mergem in cele din urma. Pestera are o istorie a ei la fel si raul care o traverseaza, denumirea venind de la familia Bolia, un voievod ce a stapanit aceste locuri inca din secolul XV.

locul de unde se tin concerte

Anunțuri

2 responses

  1. Foarte frumoase fotografiile, Gabi. Luminile sunt ale pesterii sau ai dus cu tine ceva lumini pe care le-ai imprstiat prin zona?

    11 Decembrie 2011 la 18:25

  2. Multumesc Ovidiu. Luminile au fost cele din pestera, un joc frumus de culoare s-a datorat diferitelor tipuri de lumini care au fost amplasate acolo, probabil in perioade diferite. Pestera in sine este foarte mare dar in momentul respectiv nu s-a putut vizita in totalitate datorita unor colonii de lilieci care se pare ca ar fi mai noi in zona.

    12 Decembrie 2011 la 18:48

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s